Store:
Abiori
Nr. Telefonit:
Mesazh

Contact

Abiori është një nga restorantet më të njohura në Ksamil dhe ofron specialitete të ndryshme ushqimi. Gjithçka nis me gatimet tradicionale shqiptare dhe përfundon me receta ndërkombëtare si për gatimin e mishit dhe të peshkut. 

Ne adhurojme peshkun e freskët, jo vetëm për aromën e tij, por edhe për perbersit ushqyes e me cilësi të mirë që ofron! 

Si një burim i shkëlqyer i proteinave dhe i pasur me yndyrna Omega-3, jod dhe selenium, prodhimet e detit do t’ju ndihmojnë të mbani një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. 

Produkte të freskëta të tokes dhe detit, verëra me cilësi të lartë, pamje e mrekullueshme, plazh i kaltër dhe ambient mikprites… 


Informacioni i kontaktit
Rruga 4 ishujt , Lagja nr 2 , Sarande, 2297 Albania
+355(699)754-558