Tomahawk Steak 1kg

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Shkruaj një koment
WO1884BE
Çmimi në pikë:59 points
7,000 L
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
+
Tomahawk Steak 1kg
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Shkruaj një koment

Description

Tomahawk Steak 1kg

Reviews

Vlerësimi Mesatar :
0.00 (0 reviews Totali)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 star
  0
A e keni përdorur produktin?
Na tregoni diçka për të dhe ndihmoni të tjerët të marrin vendimin e duhur
Show reviews with:
5 stars (0 reviews)
4 stars (0 reviews)
3 stars (0 reviews)
2 stars (0 reviews)
1 star (0 reviews)

Nuk u gjet asnjë koment

You may also be interested in